Skip to main content Skip to footer

HVEM ER VI?

Om TASTE mat & vinhus

TASTE TRYSIL åpnet dørene sommeren 2019. Restauranten ligger helt nede ved bunn av Trysilfjellet. Lokalisert i moderne lokaler serveres en rikholdig meny både til lunsj og middag. Menyen på TASTE mat & vinhus endres etter sesong og mens sommermenyen inneholder for eks. burger, salater, fisk og skalldyr og høst og vintermenyen på retter av fersk fisk, supper og kjøtt. Vegetar- og vegan retter samt barnemeny er også en del av tilbudet. På sommeren kan man nyte mat og drikke på TASTE uteservering med utsikt over den flotte fjellet mens på vinteren skaper vi en hyggelig atmosfære innendørs med levende lys og fyr i peisen.
TASTE byr også på en lounge avdeling for de som ønsker en god kopp kaffe eller et godt glass.

Meny
Vi bruker sesongens råvarer og med de mest dedikerte kokkene i Trysil og med kjøkkensjef Valentin Voicu i spissen er vi trygge på at maten dere få på tallerken er ærlig og velsmakende, prøv gjerne vår signaturett skalldyrfat med havets ferske delikatesser.
Ellers finner dere mat fra havet, skogen og selvfølgelig vegetarisk.

Vinhus
Vi på TASTE setter pris på kvalitet, og hos oss kan dere få  mange av våre 150 forskjellige viner også på glass, selvfølgelig servert i glass fra Riedel Winewings perfekt tempererte.
Vinkartet vokser for hver uke

Underholding
Torsdag - lørdag vil dere bli underholdt av de aller beste artistene, noen helger blir det det pianobar noen annen piano og gitarr men det vil alltid vare høy kvalitet på artistene på TASTE.

Lounge
PÅ TASTE kan dere bestille klassiske cocktails og drinker våre flinke bartenders brukt tid på, det er kun dere selve som setter grenser for hva våre bartendere mikser til dere.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Hvis du vil vite mer, sperre for cookies eller trekke tilbake samtykket finner du mer info om dette på siden om personvern.