Hvem er vi?

Om TASTE mat & vinhus

TASTE TRYSIL åpnet dørene sommeren 2019. Restauranten ligger helt nede ved bunn av Trysilfjellet. Lokalisert i moderne lokaler serveres en rikholdig meny både til lunsj og middag. Menyen på TASTE mat & vinhus endres etter sesong og mens sommer menyen burger, sallater, fisk og skalldyr,  høst og vinter menyen på retter av fersk fisk, supper og kjøtt. Vegetar- og vegan retter samt barnemeny er også en del av tilbudet. På sommeren kan man nyte mat og drikke på TASTE uteservering med utsikt over den flotte fjellet mens på vinteren skaper vi en hyggelig atmosfære innendørs med levende lys og fyr i peisen. TASTE byr også på en lounge avdeling for de som ønsker en god kopp kaffe eller et godt glass.
I vår restaurant har vi plass til 120 personer i en uformell atmosfære uten hvite duker.
Her kan du spise en enkel middag for 2, feire bursdager eller arrangere større selskaper.
I restauranten har vi også et eget rom, vårt Chambreé, med plass til 6-18 personer.
Dette rommet er perfekt om man vil sitte litt privat for å feire bursdager, holde dåp, konfirmasjon eller samle gode venner. Vi holder også minnestunder hos oss.
Å eie noe eget er vår drøm!  Vi som eier og driver TASTE mat & vinhus er Martin Presell, til venstre, og Simon Lindvall, til høyre. Med mer enn 50 års erfaring fra bransjen har vi mye å bidra med innen mat og drikke, service og det gode liv. Simon er utdannet sommelier, vinkelner, og Martin er utdannet kokk. Simon kom til Trysil i 2009, Martin i 2016. Nå har vi slått sammen all vår erfaring, våre interesser og idéer, og resultatet er TASTE mat & vinhus. 
Som kjøkkensjef og norsk innslag har vi med oss Dennis Liljebakk fra Kirkenær. Dennis har mye interessant på sin CV, blant annet var han 1. kokk på Kongeskipet Norge under førstegangstjenesten. 
Nå er det din tur til å få kongelig service og de beste smaker. Stilen på TASTE er ikke rojal og hvite duker. Vi kombinerer god og ærlig mat, topp service og en sporty stil.
Velkommen!