Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

FORRETTER

Krabbesalat 125,–

Biff tartar på vår vri, med kapers, løk, sennep og granskudd  135,–
Allergener: 2 og 6

 

HOVEDRETTER

Entrecôte serveres med urter, løk,  potet og rødvinsaus 288,–

Bakt lange med kålvariasjon, potetpuré og hollandaisesaus  269,–
Allergener: 1 og 7

TASTE´s burgere serveres med rødløk, ost, salat og pommes frites  210,–
Allergener: 2 og 6

TASTEs skalldyrplatå: 599,– per person
Alt det beste fra havet: Blåskjell, reker, kongekrabbe, ferskvannskreps  og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris)
Serveres med vårt eget brød og aioli.
Minimum to personer  
Allergener: 2, 6, 8 og 9
Tilbys også som take away. 

DESSERTER

Vanillekrem serveres med marengs og bær 129,– 
Allergener: 1, 2 og 4 (mandel) og 6

Pannacotta med bringebær 138,–

TASTE utvalgte tre oster med fikenmarmelade og hardbrød 155,–
Allergener: 1 og 6 

 

For grupper på 10p og flere ønsker vi bestilling av mat i forveien, velg mellom to  foretter to hovedretter og to desserter 

Allergener: 
Melk 1, Egg 2, Peanøtter 3, Nøtter 4, Soya 5, Gluten 6, Fisk 7, Skalldyr 8, Bløtdyr 9,
Selleri 10, Sesam 11, Lupin 12 og Sulfitt 14

 

 

 

 

 

 




 

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Oksefilet, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus, urtepoteter
Sjokolademousse, toppet med en forfriskende skogsbærvariasjon
565,– per pers

Meny 2: Tre retter

Hjortetartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, kålvariasjon, hollandaisesaus, urtepoteter
Panna cotta med bringebær og sponge cake
565,– per pers

Meny 3: Fem retter

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Tartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, reker, sesongens grønnsaker, fransk smørsaus
Oksefilet, rødvinsaus, sesongens grønnsaker
Mørk sjokolademousse med bær
695,– per pers

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
599,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Dette er kun forslag på hva kan tilby dere, ta kontakt så lager vi en meny sammen med dere. 

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Oksefilet, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus, urtepoteter
Sjokolademousse, toppet med en forfriskende skogsbærvariasjon
565,– per pers

Meny 2: Tre retter

Hjortetartar, pinnebrød, urter
Kveite, kålvariasjon, hollandaisesaus, potepuré 
Panna cotta med bringebær og sponge cake
565,– per pers

Meny 3: Fem retter

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Tartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, reker, sesongens grønnsaker, fransk smørsaus
Oksefilet, rødvinsaus, sesongens grønnsaker
Mørk sjokolademousse med bær
695,– per  person

 

Skalldyr

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
599,– per person

Ønsker dere kokk og / eller servitør på hytta tilkommer det 490,– per person og time.