Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

Kamskjell ”Surf & turf”
Fersk kamskjell fra Frøya, svin fra Nybergsund, sjøgress,  kamskjell- og ørretrogn, syltet blomkål, bisque og blomkålspuré
Allergener: 1, 7, 8, og 14
215.- 

Hjortetartar
Tyttebær, egg og kantarell
Allergener: 2, 6 og 14
205,-
 
Kalvebrissel 
Artisjokkpuré, hasselnøtter, estragon, reddik og bjørnebær serveres på søtt brød.
Allergener: 1, 4, 6, 11 og 14
189,-

Reinsdyrkrokett
Sellerichips, syltet kantarell tørket tyttebær, furu, enebærmajones.
Allergener: 1, 2, 6, og 14
185,-

Rossini caviar
30gr serveres med potettuiler, rømme, urter og sjalottløk.
Allergener: 1, 2 og 8
895,- 

Kongeøstersopp
Hasselnøtter, artisjokkpuré, syltet blomkål og Caviar på tang.
Allergener: 1, 4, 5 og 14
179,-

Østers ala TASTE
Lun østers med Rossini Caviar (En vri på rockefeller østers)
Allergener: 1, 7, 8, 9 og 14
95,-  / st

Østers:
Etter tillgang
Allergener: 8 og 9
1st / 55,- 4st / 200,- 8st / 380,-

Hovedretter: 

Okse
Ytrefilet med gulrot, brokolini, sort hvitløk-aubergine, poteter og en rødvinsaus på tartufo.
Allergener: 1, 10 og 14
425,-

Iberico svin
Spansk svin av secreto serveres med romanesco- og eplepuré, syltet sennepsfrø, saltet eple og eplechips, pepperrot, potetfondant og en syrlig bringebær- og ølsaus.
Allergener: 1, 5, 10, 11 og 14
385,- 

Torsk
Wasabierter, sukkersnaps, ingefærglasert gulrot, okseskinn og en beurre blanc på yuzu.
Allergener: 1, 8, 10 og 14
389,-

Hjort
Bakt gulrotpuré, østerssopp, rosettkål, pastinakk, syltet kantarell, tranebær i akevitt og en viltsaus med bjørnebær.
Allergener: 1, 10 og 14
435,- 

Blomkål
Wasabierter, sukkersnaps, potetfondant, ingefærglasert gulrot og en beurre blanc på yuzu.
Allergener: 1, 5 og 14
295,-

Chef´s 5-retters
Hver dag dag tilbyr vi en 5-retters smaksmeny fra middagsmenyen
Spør din servitør om kveldens 
5-retters
895,- p.p (Menyen bestemmes samme dag som den ska serveres)

Dessert

Havtornterte: 
Med Sveitsisk brent marengs.
Allergener: 1, 2 og  6
165,-

Lokale oster
Utvalg av lokale oster, spør din servitør
225,- 

Yule-kake ”skogstokk”
Hasselnøtter, mørk og hvit sjokolade, bær og pistage
Allergener: 1, 2, 4 og 6
185,-

Vanilleis
Saltet karamell, bær, sjokoladejord
1, 2 og 6
135,- 

Sorbet
45,- / kule

Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt

TASTEburger
Ost, dressing, salat, syltet agurk, løk og pommes frites
Allergener: 1, 2, 5,  6, 11 og 14
264,-

Boeuf Bourguignon
Oksekjake, potetpuré, syltet delikatessløk,
Allergener: 1, 6, 10 og 14
289,-

Kolja tempura ”Fish and Chips”
Kreps, tartarsaus og pommes frites
Allergener: 1, 2, 5, 6, 7 og 8
249,-

Pulled-viltsandwish
Surdeigsbrød, einebærmajonese, kålsalat, syltet sopp og pommes frites.
Allergener: 2, 6, 11 og 14
249,-

Kyllingpasta
Kremet pasta med kylling fra Stange,
Allergener: 1, 5, 6 og 14
239,-

Ukens suppe
Spør din servitør
189,-

Okse
Ytrefilet med gulrot, brokolini, sort hvitløk-aubergine, poteter og en rødvinsaus på tartufo.
Allergener: 1, 10 og 14
425,-

Torsk
Wasabierter, sukkersnaps, ingefærglasert gulrot, okseskinn og en beurre blanc på yuzu.
Allergener: 1, 8, 10 og 14
389,-

”Dirty fries”
Oksehale, gruyere og løk
Allergener: 1
145,-

Vegetarburger ”Beyond burger”
Salat, dressing, tomat, syltet agurk og pommes frites.
Allergener: 1, 2, 5, 6, 11 og 14
249,-

Caesar inspirert salat 
Kylling fra Stange, krutonger på surdeigsbrød,
Kan fås vegetarisk
Allergener: 2, 6, 8, 11 og 14
225.-

Noe sødt etter maten

Sjokladekake
Saltkaramellsaus, bær og krem.
Allergener: 1, 4 og 6
169,-

Vanilleis
Saltkaramellsaus, bær og sjokoladejord.
Allergener: 1 og 6
125,- 

Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell: Tartar av kamskjell, sitron, urter og potetchips
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, potetpuré med trøffel, stekte grønnsaker og rødvinsaus.
Creme brûlée:  Hjemmelaget vaniljeis 
675,– per pers.

Meny 2: Tre retter

Gresskarsuppe
Kveite: Artisjokkpure, fennikel, squash, havtornsaus og ørretrogn
Sjokoladeganache: og bær
645,– per pers

Meny 3: Tre retter vegetar

Rødbetetartar: Chevre og rødvinbalsamico. 
Blomkålbiff: Artisjokkpure, gulrot, broccolini, havtornsaus og tangkaviar.
Sorbet: 
645,-


Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager før dere ønsker og spise

Meny 4: Fem retter

Kamskjell: Tartar av kamskjell, sitron, urter og potetchips
Reinsdyrkrokett: Sellerichips, syltet kantarell tørket tyttebær, furu og enebærmajones.
Kveite: Artisjokkpure, fennikel, squash, havtornsaus og ørretrogn
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, truffelpuré, ovnsbakte småpoteter  og rødvinsaus
Creme brûlée: Hjemmelaget vaniljeis
845,-,– per pers

Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager for dere ønsker og spise
Vegetariske menyer lages på forespørsel.

TASTEs Skalldyrplatå
Det beste fra havet: Reker, sjøkreps,
hummer, ferskvannskreps, blåskjell og krabbe
Serveres med brød og aioli
Allergener: 1, 2, 6 , 8 og 9
797,- per person 
Må bestilles 3dgr i forveien

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 
Det er ikke mulig å få 50%rabatt for barn på selskaps
menyene 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Hummer, blåskjell, reker og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
797,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Starters

Scallops "Surf & turf"
Fresh scallops from Frøya, pork from Nybergsund, seaweed, scallop and trout roe, pickled cauliflower, bisque and cauliflower puree
Allergens: 1, 7, 8, and 14
215.-

Venison tartare
Cranberries, eggs and chanterelle
Allergens: 2, 6 and 14
205,-

Veal brisket
Artichoke puree, hazelnuts, tarragon, radish and blackberry served on sweet bread.
Allergens: 1, 4, 6, 11 and 14
189,-

Reindeer croquette
Celery chips, pickled chanterelles, dried lingonberries, pine, juniper mayonnaise.
Allergens: 1, 2, 6, and 14
185,-

Rossini caviar
30gr serveres med potettuiler, rømme, urter og sjalottløk.
Allergener: 1, 2 og 8
895,-

King oyster mushrooms
Hazelnuts, artichoke puree, pickled cauliflower and caviar on seaweed.
Allergens: 1, 4, 5 and 14
179,-

Oysters ala TASTE
Warm oysters with Rossini Caviar (A twist on Rockefeller oysters)
Allergens: 1, 7, 8, 9 and 14
95 / each

Oysters:
Subject to availability
Allergens: 8 and 9
1 pcs / 55,- 4 pcs / 200,- 8 pcs / 380,-

Main Courses

Beef tenderloin
With carrot, broccolini, black garlic, aubergine potatoes and a red wine sauce on tartufo.
Allergens: 1, 10 and 14
425,-

Iberico pork
Spanish secreto pork served with romanesco purée, apple, pickled mustard seeds, salted apple and apple chips, horseradish, potato fondant and a tangy raspberry and beer sauce.
Allergens: 1, 5, 10, 11 and 14
385,-

Cod
Wasabierter, sugar schnapps, ginger-glazed carrot, beef skin and a beurre blanc on yuzu.
Allergens: 1, 8, 10 and 14
389,-

Hjort
Carrot purée, oyster mushrooms, rosette cabbage, parsnips, pickled chanterelles, cranberries in aqua white and a game sauce with blackberries.
Allergens: 1, 10 and 14
435,-

Cauliflower
Wasabi peas, ugar schnapps, potoet fondant, ginger-glazed carrot and a beurre blanc on yuzu.
Allergens: 1, 5 and 14
295,-

Chef's 5-course dinner
Every day we offer a 5-course tasting menu from the dinner menu
Ask your waiter about tonight's
5-course meal
895 p.p. (The menu is decided on the day it is to be served)

Desserts

Sea Buckthorn Tart:
With Swiss burnt meringue. Allergens: 1, 2 and 6
165,-

Local cheeses
Selection of local cheeses, ask your waiter
225,-

Yule cake "forest log"
Hazelnuts, dark and white chocolate, berries and pistachios
Allergens: 1, 2, 4 and 6
185,-

Vanilla ice cream
Salted caramel, berries, chocolate soil 1, 2 and 6
135,-

Sorbet
45 / scoop

TASTEburger
Cheese, dressing, salad, pickled cucumber, onion and French fries
Allergens: 1, 2, 5, 6, 11 and 14
264,-

Boeuf Bourguignon
Beef cheek, potato puree, pickled deli onions,
Allergens: 1, 6, 10 and 14
289,-

Haddock tempura "Fish and Chips"
Crayfish, tartar sauce and fries.
Allergens: 1, 2, 5, 6, 7 and 8
249,-

Pulled venison sandwich
Sourdough bread, juniper mayonnaise, cabbage salad, pickled mushrooms and French fries. Allergens: 2, 6, 11 and 14
249,-

Chicken pasta
Creamy pasta with chicken from Stange, Allergens: 1, 5, 6 and 14
239,-

Soup of the week
Ask your waiter
199,-

Beef tenderloin
With carrot, broccolini, black garlic, aubergine potatoes and a red wine sauce on tartufo.
Allergens: 1, 10 and 14
425,-

Cod
Wasabi peas, sugar schnapps, ginger-glazed carrot, beef skin and a beurre blanc on yuzu. Allergens: 1, 8, 10 and 14
389,-

"Dirty fries"
Oxtail, gruyere and onions Allergens: 1
185,-

Vegetarian burger "Beyond burger"
Salad, dressing, tomato, pickled cucumber and fries. Allergens: 1, 2, 5, 6, 11 and 14
249,-

Caesar inspired salad
Chicken from Stange, croutons on sourdough bread, Vegetarian available
Allergens: 2, 6, 8, 11 and 14
225.-

Something sweet after the meal:

Chocolate cake
Salted caramel sauce, berries and cream.
Allergens: 1, 4 and 6
169,-

Vanilla ice cream
Salted caramel sauce, berries and chocolate soil. Allergens: 1 and 6
125,-

 

Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt