Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

Forretter

Kamskjell:
Fersk kamskjell fra Frøya med blomkålpuré, smør, hasselnøtter og rogn.
Allergener: 1, 4, 7 og 8
203,-

Skogsoppsuppe:
Hjemmebakt surdeigsbrød og trøffelsmør.
1, 6 og 14 189,-

Hjortetartar:
Tyttebær, egg og kantarell
2, 6 og 14
195,-

Østers:
Etter tillgang
1st / 55,- 4st / 200,- 8st / 380,-

Østers a la TASTE
Champagne vinaigrette og avruga kaviar.
7,8 og 14
85,- 

Quinoa
Rødbeter og rødvinsbalsamico med Gruyère-chips.
1 og 14
179,-

Hovedretter

Mørnet Entrecôte:
Smørstekte grønnsaker, rødvinsaus og urtebakte poteter.
Tilberedt og servert med sitt naturlige fett akkurat som det ska.
Allergener 1, 2, 11 og 14
395,-

Hjort
Selleripuré , rotgrønnsaker, grønnkål , blåbærsaus , tyttebaer.
1 og 14
413,-

Ukens fangst fra havet:
Potetpuré, hvitvin- og sitronskum, rogn og grønnsaker 
1, 7, 10 og 14
389,-

And: 
Søtpotet, bakte rotgrønnsaker, portvinsaus
1, 10 og 14
387,-

Miso aubergine: 
Søtpotetpuré og grønnsaker
5, 6 og 14
299,-

Desserter 

Creme brûlée: 
Multeis
1, 2 og 6
189,-

TASTE bondepike
Vår vri på klassisk bondepike med eple, karamell, kaffe- krem og vanilleis .
1 og 6
179,-

Sorbet:
To forskjellige smaker med sorbets
125,-

Ukens 3-retter
Vi lager en meny for dere som endres etter tilgang på ferske råvarer.
Alltid fast pris: 555,-

TASTE ́s barnemeny
Barn opp til 12 år spiser fra menyen til 1/2 pris og redusert porsjon.
Vi har til enhver tid barneburger på menyen.

Med forbehold for endringer

For grupper på 10p og flere ønsker vi bestilling av mat i forveien, denne bør være så likt som mulig
Vi tar hensyn til allergier.
Ved "no show" uten å gi beskjed fakturerer vi 600,- per person.

Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt

 

 

 

 

 

 




 

Meny 1: Tre retter 

Purreløk & potetsuppe: serveres med sjøkreps
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, puré på gulbeter og rødvinsaus og mørk sjokoladesaus. 
Marengs: Sitronkrem og hjemmelage vaniljeis 
675,– per pers.

Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3 virkedager før dere ønsker og spise
Vegetariske menyer lages på forespørsel

Meny 2: Tre retter

Hjort tataki: Trøffel, løkmarmelade og tyttebær
Kveite: Serveres med jordskokk, fennikel og tindvedsaus 
Ganache: med skogsbær
645,– per pers

Meny 3: Tre retter vegansk

Grillet asparges og purreløk: Urtesaus og hasselnøtter
Braisert gulrot: Pastinakkpuré, poteter, grønnsakschios og kaffesaus.
Kvede: Vegansk marengs, tonka- og kokkosmarengs
645,-


Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager før dere ønsker og spise
Vegetariske menyer lages på forespørsel

Meny 4: Fem retter

Purreløk & potetsuppe: Serveres med sjøkreps
Hjort tataki: Trøffel, løkmarmelade og tyttebær
Kveite: Serveres med jordskokk, fennikel og tindvedsaus
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, puré på gulbeter og rødvinsaus og mørk sjokoladesaus
Marengs:
Sitronkrem og hjemmelage vaniljeis
795,-,– per pers

Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager for dere ønsker og spise
Vegetariske menyer lages på forespørsel.

TASTEs Skalldyrplatå
Det beste fra havet: Reker, sjøkreps,
hummer, ferskvannskreps, blåskjell og krabbe
Serveres med brød og aioli
Allergener: 1, 2, 6 , 8 og 9
797,- per person 
Må bestilles 3dgr i forveien

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 
Det er ikke mulig å få 50%rabatt for barn på selskaps
menyene 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
797,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten.