Skip to main content Skip to footer

Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

Høstmeny 2023

Allergener
1 Melk, 2 Egg, 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9 Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt.

Starters

Kamskjell 235,-

Fersk kamskjell fra Frøya, kremet hvitmuggostsaus, sopp og rogn
Allergener: 1, 5, 7, 9 og 14 

Ukens suppe 195,- 

Spør din servitør 

Røkt laksemousse 175,-

Varmrøkt laks, sprøstekt speke skinke, tortillachips, ørretrogn
Allergener: 5, 6 og 7

And Oransje 185,-

Andebryst , appelsin , blåmuggost , potetchips
Allergener: 1, 2 og 14

Hovedretter

Biff 465,-

Ytrefilet fra okse, rotgrønnsaker, grønnsaker, poteter og kremet kantarellsås.
Allergener: 1, 2, 7, 11 og 14

Hjort 445,- 

Rødbetpuré, sopp, grønnkål, bjørnebær, poteter og viltsaus
Allergener: 1, 10 og 14

Ukens fangst fra havet 395,-

Spør din servitør

Trøffelrisotto 345,- 

Sopp, gruyere chips og grønnkål
Allergener: 1, 5 og 14

Ukens 3-rettere 645,-

Hver dag har vi en 3-rettere med råvarer som er i sesong
Spør din servitør om denne kveldens 3-rettere

Dessert

Sjokoladefondant 195,- 

Blåbærsorbét med blåbær fra Trysil og hvit sjokolade
Allergener: 1, 2 og 4

Multe ostekake 175,- 

Multe fra Trysil og skogsbær.
Allergener: 1, 2, 4 og 6

Sorbet 55,- / kule

Allergener: 1, 4 og 6 (kan serveres uten allergener)

Barnemeny

Burger med pommes frites 145,-

Ukens fisk med potemos 145,-

Biff med poteter, brokkolini og kremet soppsaus. 145,-

Selskapsmeny høst & vinter 2022/2023 for grupper over 8p

Minimum 8p og alle spiser likt Må bestilles 5 virkedager før dere ønsker og spise

Meny 1: Tre retter 765,-

Kamskjell Yuzu ceviche (1,2,5,7,9,14)
Kamskjell, potetgull og ørretrogn
Biff  (1,10,14)
Biff ytrefilet potetpuré med trøffel, sopp, rødløk, brokkolini og bordelaisesaus
Salt-karamel créme brûlée (1 og 2)
Med en sjokolade sorbet

Meny 2: Tre retter 765,-

Hjortetartar
Flatbrød  sjalottløk, gressløk, tyttebær og eggkrem.
Kveite (1,7,10,14)
Jordskokk,r å fennikelsalat, brokkolini og sitronsaus
Jordbærtarte

Meny 3: Tre retter vegetar 725,-

Rødbetecarpaccio (1,4,5,14)
Ruccola, rødvinsbalsamico, valnøtter, geitost.
Selleribiff (1,5,14)
Potetpuré med trøffel, aromasopp og rødløk, svart hvitløksvinaigrette.
Jordbærterte (1,5,6)

Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager før dere ønsker og spise

Meny 4: Fem retter

Kamskjell: Tartar av kamskjell, sitron, urter og potetchips
Reinsdyrkrokett: Sellerichips, syltet kantarell tørket tyttebær, furu og enebærmajones.
Kveite: Artisjokkpure, fennikel, squash, havtornsaus og ørretrogn
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, truffelpuré, ovnsbakte småpoteter  og rødvinsaus
Creme brûlée: Hjemmelaget vaniljeis
945,-,– per pers

Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager for dere ønsker og spise
Vegetariske menyer lages på forespørsel.

TASTEs Skalldyrplatå
Det beste fra havet: Reker, sjøkreps, hummer, ferskvannskreps, blåskjell og krabbe
Serveres med brød og aioli
Allergener: 1, 2, 6 , 8 og 9
847,- per person 
Må bestilles 3dgr i forveien

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 
Det er ikke mulig å få 50%rabatt for barn på selskapsmenyene 

Skalldyrplatå

Skalldyrplatå

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Hummer, blåskjell, reker og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
797,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Autumn menu 2023

Starters

Scallops 235,-

Fresh scallops from Frøya, creamy white mold cheese sauce, mushrooms and roe
Allergens: 1, 5, 7, 9 and 14

Soup of the week 
 195,-

Ask your waiter 

Allergens:

Smoked salmon mousse 175,-

Smoked salmon, crispy cured ham, tortilla chips, trout roe
Allergens: 5,6 and 7

Duck Orange 185,-

Duck breast, orange, blue cheese, potato chips.
Allergens: 1,2 and 14

Asian 195,-

Coconut, chilli, ginger, lemongrass, shallot, kaffir lime leaf, French fries and aioli
Allergens: 5, 8, 9 and 14

Fine de Clair oysters 55,- each

Allergens: 5, 9, 11 and 13

Main Course

Beef 465,-

Tenderloin, root vegetables, potatoes and creamed chanterelle sauce.
Allergens: 1, 2, 7, 11 and 14

Venison 445,-

Red beetroot puree, mushrooms, kale, blackcurrants, potatoes and game sauce
Allergens: 1, 10 and 14

Halibut Catch of the week from the sea 395,-

Ask your waiter



Truffle risotto 345,-

Mushrooms, gruyere chips and kale
Allergens: 1, 5 and 14

Desserts

Chocolate fondant 195,-

Blueberry sorbet with blueberries from Trysil and white chocolate
Allergens: 1, 2 and 4

Cloud berry cheesecake 175,-

Cloud berries from Trysil and forest berries.
Allergens: 1, 2, 4 and 6

Sorbet 55,-

Allergens: 1 and 6 (can be served without allergens)

Kids menu

Burger with fries 145,-

Served plain
Allergens: 1,2,6,12 and14

Fish 145,-

Mashed potatoes, vegetables and beetroot sauce
Allergens: 1, 7 and 14

Chicken 145,-

Baked potatoes, vegetables and mushroom sauce
Allergens: 1, 10 and 14

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Hvis du vil vite mer, sperre for cookies eller trekke tilbake samtykket finner du mer info om dette på siden om personvern.