Vår meny
Sunt, moderne og selgende
Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.
Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!
Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.
Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.
Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.
Høstmeny 2023
Allergener:
1 Melk, 2 Egg, 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9 Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt.
Starters
Kamskjell 235,-
Fersk kamskjell fra Frøya, kremet hvitmuggostsaus, sopp og rogn
Allergener: 1, 5, 7, 9 og 14
Ukens suppe 195,-
Spør din servitør
Røkt laksemousse 175,-
Varmrøkt laks, sprøstekt speke skinke, tortillachips, ørretrogn
Allergener: 5, 6 og 7
And Oransje 185,-
Andebryst , appelsin , blåmuggost , potetchips
Allergener: 1, 2 og 14
Hovedretter
Biff 465,-
Ytrefilet fra okse, rotgrønnsaker, grønnsaker, poteter og kremet kantarellsås.
Allergener: 1, 2, 7, 11 og 14
Hjort 445,-
Rødbetpuré, sopp, grønnkål, bjørnebær, poteter og viltsaus
Allergener: 1, 10 og 14
Ukens fangst fra havet 395,-
Spør din servitør
Trøffelrisotto 345,-
Sopp, gruyere chips og grønnkål
Allergener: 1, 5 og 14
Ukens 3-rettere 645,-
Hver dag har vi en 3-rettere med råvarer som er i sesong
Spør din servitør om denne kveldens 3-rettere
Dessert
Sjokoladefondant 195,-
Blåbærsorbét med blåbær fra Trysil og hvit sjokolade
Allergener: 1, 2 og 4
Multe ostekake 175,-
Multe fra Trysil og skogsbær.
Allergener: 1, 2, 4 og 6
Sorbet 55,- / kule
Allergener: 1, 4 og 6 (kan serveres uten allergener)
Barnemeny
Burger med pommes frites 145,-
Ukens fisk med potemos 145,-
Biff med poteter, brokkolini og kremet soppsaus. 145,-
Meny 1: Tre retter 765,-
Kamskjell Yuzu ceviche (1,2,5,7,9,14)
Kamskjell, potetgull og ørretrogn
Biff (1,10,14)
Biff ytrefilet potetpuré med trøffel, sopp, rødløk, brokkolini og bordelaisesaus
Salt-karamel créme brûlée (1 og 2)
Med en sjokolade sorbet
Meny 2: Tre retter 765,-
Hjortetartar
Flatbrød sjalottløk, gressløk, tyttebær og eggkrem.
Kveite (1,7,10,14)
Jordskokk,r å fennikelsalat, brokkolini og sitronsaus
Jordbærtarte
Meny 3: Tre retter vegetar 725,-
Rødbetecarpaccio (1,4,5,14)
Ruccola, rødvinsbalsamico, valnøtter, geitost.
Selleribiff (1,5,14)
Potetpuré med trøffel, aromasopp og rødløk, svart hvitløksvinaigrette.
Jordbærterte (1,5,6)
Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager før dere ønsker og spise
Meny 4: Fem retter
Kamskjell: Tartar av kamskjell, sitron, urter og potetchips
Reinsdyrkrokett: Sellerichips, syltet kantarell tørket tyttebær, furu og enebærmajones.
Kveite: Artisjokkpure, fennikel, squash, havtornsaus og ørretrogn
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, truffelpuré, ovnsbakte småpoteter og rødvinsaus
Creme brûlée: Hjemmelaget vaniljeis
945,-,– per pers
Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager for dere ønsker og spise
Vegetariske menyer lages på forespørsel.
TASTEs Skalldyrplatå
Det beste fra havet: Reker, sjøkreps, hummer, ferskvannskreps, blåskjell og krabbe
Serveres med brød og aioli
Allergener: 1, 2, 6 , 8 og 9
847,- per person
Må bestilles 3dgr i forveien
Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten.
Det er ikke mulig å få 50%rabatt for barn på selskapsmenyene
Skalldyrplatå
Skalldyrplatå
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
Tilbys også som take away.
Starters
Scallops 235,-
Fresh scallops from Frøya, creamy white mold cheese sauce, mushrooms and roe
Allergens: 1, 5, 7, 9 and 14
Soup of the week 195,-
Ask your waiter
Allergens:
Smoked salmon mousse 175,-
Smoked salmon, crispy cured ham, tortilla chips, trout roe
Allergens: 5,6 and 7
Duck Orange 185,-
Duck breast, orange, blue cheese, potato chips.
Allergens: 1,2 and 14
Asian 195,-
Coconut, chilli, ginger, lemongrass, shallot, kaffir lime leaf, French fries and aioli
Allergens: 5, 8, 9 and 14
Fine de Clair oysters 55,- each
Allergens: 5, 9, 11 and 13
Main Course
Beef 465,-
Tenderloin, root vegetables, potatoes and creamed chanterelle sauce.
Allergens: 1, 2, 7, 11 and 14
Venison 445,-
Red beetroot puree, mushrooms, kale, blackcurrants, potatoes and game sauce
Allergens: 1, 10 and 14
Halibut Catch of the week from the sea 395,-
Ask your waiter
Truffle risotto 345,-
Mushrooms, gruyere chips and kale
Allergens: 1, 5 and 14
Desserts
Chocolate fondant 195,-
Blueberry sorbet with blueberries from Trysil and white chocolate
Allergens: 1, 2 and 4
Cloud berry cheesecake 175,-
Cloud berries from Trysil and forest berries.
Allergens: 1, 2, 4 and 6
Sorbet 55,-
Allergens: 1 and 6 (can be served without allergens)
Kids menu
Burger with fries 145,-
Served plain
Allergens: 1,2,6,12 and14
Fish 145,-
Mashed potatoes, vegetables and beetroot sauce
Allergens: 1, 7 and 14
Chicken 145,-
Baked potatoes, vegetables and mushroom sauce
Allergens: 1, 10 and 14