Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

Kamskjell
Fersk kamskjell fra Frøya, bonito flak, beurre blanc med trøffel, sjøgress, syltet blomkål og ørretrogn
Allergener: 1, 7, 8 og 14
235.- 

Hjortetartar
Sjalottløk, gressløk, dijonsennep, olje på granskudd, tyttebær, syltet trattkantarell og lokale vaktelegg.
Serveres med flatbrød fra Trysil.

Allergener: 2, 6, 11 og 1
225,-
 
Kalvbrissel
Artisjokkpuré, hasselnøtter, hvitvinsgel, reddik og bjørnebær.
Allergener: 1, 4, 6, 11 og 14
189,-

Reinsdyrkrokett
Reinmose, syltet kantarell, tørket tyttebær, granskudd, enebærmajones.
Allergener: 1, 2, 6, 11 og 14
195,-

Rossini kaviar
30gr serveres med potettuile, rømme, urter og sjalottløk.
Allergener: 1, 2 og 8
945,- 

Kongeøstersopp
Hasselnøtter, artisjokkpuré, syltet blomkål og tangkaviar.
Allergener: 1, 4, 5 og 14
179,-

Østers ala TASTE
Flambert østers med Rossini Caviar (En vri på Rockefeller østers)
Allergener: 1, 7, 8, 9 og 14
95,-  / st

Skorsonnerot
Iskrem med Rossini Caviar, Sjøgress og sitronpuré
Allergener: 1, 2 og 7
147,- 

Østers:
Etter tillgang
Allergener: 8 og 9
1st / 55,- 4st / 200,- 8st / 380,-

Hovedretter: 

Okse
Ytrefilet med gulrot, brokolini, sort hvitløk-aubergine, poteter og en rødvinsaus på tartufo.
Allergener: 1, 10 og 14
435,-

Iberico svin
Spansk svin av secreto, rødkål og kombuchapuré, eplechips, potetfondant og saus på bjørnebær.
Allergener: 1, 10, 11 og 14
395,- 

Skrei
Torsk i sesong, wasabierter, sukkersnaps, ingefærglasert gulrot, torske-kjake og beurre blanc på yuzu.
Allergener: 1, 7 og 14
389,-

Hjort
Bakt gulrotpuré, shi-mengisopp, grønnkål, pastinakk, syltet kantarell, bjørnebær i akevitt og en viltsaus med bjørnebær.
Allergener: 1, 10 og 14
455,- 

Blomkål
Wasabierter, sukkersnaps, potetfondant, ingefærglasert gulrot og en beurre blanc på yuzu.
Allergener: 1, 5 og 14
315,-

Sjøkreps
Mellomrett med ferske sjøkreps, sort hvitløk, grillet sitron, ørretrogn og sitronsmør.
Allergener: 1, 7 og 8
335,-

Dessert

Havtornterte: 
Marengs, friske bær og pasjonsfruktsorbet.
Allergener: 1, 2 og  6
165,-

Lokale oster
Utvalg av lokale oster, spør din servitør
Allergener: 1, 6 og 14
225,- 

Sjokolade
Overrasking med mørk sjokolade, hvit sjokolade, hasselnøtter og pistasj.
Allergener: 1, 2, 4 og 6
185,-

Vanilleis
Saltet karamell, bær, sjokoladejord
1, 2 og 6
135,- 

Sorbet
Allergener: 1 og 6 (kan serveres uten allergener)
55,- / kule

Barnemeny:

Barneburger med pommes frites
125,- (1, 2, 6, 12 og 14)

1/2 Oksefilet med poteter, grønnsaker og brun saus.
210,- ( 1 og 14)

1/2 Torsk med potetmos, grønnsaker og sitronsaus
145,- (1, 7 og 14)

Hjemmelagede kjøttboller med potetmos
145,- (1, 2, 6 og 14)



Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt

TASTEburger
Ost, dressing, salat, syltet agurk, løk og pommes frites
Allergener: 1, 2, 5,  6, 11 og 14
264,-

Boeuf Bourguignon
Oksekjake, potetpuré, syltet delikatessløk og bacon
Allergener: 1, 6, 10 og 14
299,-

Tempura ”Fish and Chips”
Hyse, krepsehale, tartarsaus og pommes frites
Allergener: 1, 2, 5, 6, 7 og 8
259,-

Kyllingpasta
Kremet pasta med kylling fra Stange,
Allergener: 1, 5, 6 og 14
249,-

Ukens suppe
Spør din servitør
199,-

Okse
Ytrefilet med gulrot, brokolini, sort hvitløk-aubergine, poteter og en rødvinsaus på tartufo.
Allergener: 1, 10 og 14
435,-

Skrei
Wasabierter, sukkersnaps, ingefærglasert gulrot, potetpuré og beurre blanc på yuzu.
Allergener: 1, 8, 10 og 14
389,-

Vegetarburger ”Beyond burger”
Salat, dressing, tomat, syltet agurk og pommes frites.
Allergener: 1, 2, 5, 6, 11 og 14
249,-

Caesar inspirert salat 
Kylling fra Stange, krutonger på surdeigsbrød,
Kan fås vegetarisk
Allergener: 2, 6, 8, 11 og 14
235.-

Barnemeny:

Barneburger med pommes frites
125,- (1, 2, 6, 12 og 14)

Hjemmelagede kjøttboller med potetmos
145,- (1, 2, 6 og 14)

Pasta med kylling
125,-

Barnesuppe
99,- 

Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell: Tartar av kamskjell, sitron, urter og potetchips
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, potetpuré med trøffel, stekte grønnsaker og rødvinsaus.
Creme brûlée:  Hjemmelaget vaniljeis 
675,– per pers.

Meny 2: Tre retter

Gresskarsuppe
Kveite: Artisjokkpure, fennikel, squash, havtornsaus og ørretrogn
Sjokoladeganache: og bær
645,– per pers

Meny 3: Tre retter vegetar

Rødbetetartar: Chevre og rødvinbalsamico. 
Blomkålbiff: Artisjokkpure, gulrot, broccolini, havtornsaus og tangkaviar.
Sorbet: 
645,-


Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager før dere ønsker og spise

Meny 4: Fem retter

Kamskjell: Tartar av kamskjell, sitron, urter og potetchips
Reinsdyrkrokett: Sellerichips, syltet kantarell tørket tyttebær, furu og enebærmajones.
Kveite: Artisjokkpure, fennikel, squash, havtornsaus og ørretrogn
Oksefilet: Helstekt ytrefilet på 54grader, truffelpuré, ovnsbakte småpoteter  og rødvinsaus
Creme brûlée: Hjemmelaget vaniljeis
845,-,– per pers

Minimum 8p og alle spiser likt
Må bestilles 3virkedager for dere ønsker og spise
Vegetariske menyer lages på forespørsel.

TASTEs Skalldyrplatå
Det beste fra havet: Reker, sjøkreps,
hummer, ferskvannskreps, blåskjell og krabbe
Serveres med brød og aioli
Allergener: 1, 2, 6 , 8 og 9
797,- per person 
Må bestilles 3dgr i forveien

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 
Det er ikke mulig å få 50%rabatt for barn på selskaps
menyene 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Hummer, blåskjell, reker og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
797,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Startes 

Scallops
Fresh scallops from Frøya, bonito flakes, beurre blanc with truffle, seaweed, pickled cauliflower and trout roe
Allergens: 1, 7, 8 and 14
235.-

Venison tartar
Shallots, chives, Dijon mustard, oil on fir shoots, lingonberries, pickled chanterelles and local quail eggs. Served with hard bread from Trysil.
Allergens: 1, 2, 6 and 11
225,-

Veal
Artichoke puree, hazelnuts, white wine gel, radish and blackberry.
Allergens: 1, 4, 6, 11 and 14
189,-

Reindeer croquette
Reindeer moss, pickled chanterelles, dried lingonberries, spruce shoots, juniper mayonnaise. Allergens: 1, 2, 6, 11 and 14
195,-

Rossini caviar
30gr is served with potato wedges, sour cream, herbs and shallots.
Allergens: 1, 2 and 8
945,-

King oyster mushrooms
Hazelnuts, artichoke puree, pickled cauliflower and seaweed caviar.
Allergens: 1, 4, 5 and14
179,-

Horseradish ice cream
Rossini Caviar, seaweed and lemon puree
Allergens: 1, 2 and 7
147,-

Oysters ala TASTE
Flambéd oysters with Rossini Caviar (A twist on Rockefeller oysters)
Allergens: 1, 7, 8, 9 and 14
95 / each

Oysters:
Subject to availability
Allergens: 8 and 9
1 pcs / 55,- 4 pcs / 200,- 8 pcs / 380,-

 

Main Courses

Beef tenderloin
Carrot, broccolini, black garlic aubergine, potatoes and a red wine sauce on tartufo.
Allergens: 1, 10 and 14
435,-

Iberico pork
Spanish pork with secreto, red cabbage and kombucha puree, apple chips, potato fondant and blackberry sauce.
Allergens: 1, 10, 11 and 14
395,-

Skrei, Cod in season
Wasabi peas, sugar schnapps, ginger-glazed carrot, cod roe and beurre blanc on yuzu.
Allergens: 1, 7 and 14
389,-

Deer
Carrot purée, oyster mushrooms, rosette cabbage, parsnips, pickled chanterelles, cranberries in aqua white and a game sauce with blackberries.
Allergens: 1, 10 and 14
435,-

Cauliflower
Wasabi peas, schnapps, potato fondant, ginger-glazed carrot and a beurre blanc on yuzu. Allergens: 1, 5 and 14
315,-

Langoustine
Mid-course with fresh crayfish, black garlic, grilled lemon, trout roe and lemon butter.
Allergens: 1, 7 and 8
335,-

 

Dessert

Sea Buckthorn Tart:
With Swiss burnt meringue. Allergens: 1, 2 and 6
165,-

Local cheeses
Selection of local cheeses, ask your waiter
225,-

Chocolate surprise
Dark chocolate, white chocolate, hazelnuts and pistachios.
Allergens: 1, 2, 4 and 6
185,-

Vanilla ice cream
Salted caramel, berries, chocolate soil
Allergens: 1, 2 and 6
135,-

Sorbet
Allergens: 1 and 6 (Can be done with no allergens)
55/scoop

TASTEburger
Cheese, dressing, salad, pickled cucumber, onion and French fries
Allergens: 1, 2, 5, 6, 11 and 14
264,-

Boeuf Bourguignon
Beef cheek, potato puree, pickled deli onions,
Allergens: 1, 6, 10 and 14
299,-

Haddock tempura "Fish and Chips"
Crayfish, tartar sauce and fries.
Allergens: 1, 2, 5, 6, 7 and 8
259,-

Chicken pasta
Creamy pasta with chicken from Stange, Allergens: 1, 5, 6 and 14
249,-

Soup of the week
Ask your waiter
199,-

Beef tenderloin
With carrot, broccolini, black garlic, aubergine potatoes and a red wine sauce on tartufo.
Allergens: 1, 10 and 14
435,-

Cod
Wasabi peas, sugar schnapps, ginger-glazed carrot, beef skin and a beurre blanc on yuzu. Allergens: 1, 8, 10 and 14
389,-

Vegetarian burger "Beyond burger"
Salad, dressing, tomato, pickled cucumber and fries. Allergens: 1, 2, 5, 6, 11 and 14
249,-

Caesar inspired salad
Chicken from Stange, croutons on sourdough bread, Vegetarian available
Allergens: 2, 6, 8, 11 and 14
235.-

Something sweet after the meal:

Chocolate cake
Salted caramel sauce, berries and cream.
Allergens: 1, 4 and 6
169,-

Vanilla ice cream
Salted caramel sauce, berries and chocolate soil. Allergens: 1 and 6
125,-

Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt