Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

SMÅMAT

  • Skogsoppsuppe m/ "her-bakt" brød: 128,–
  • Hvitløksbrød: 55,
  • Løkringer: 55,–

GODT Å SPISE

  • TASTEs hjemmelagde burger m/pommes frites: 184,–
  • Kremet fisk og skaldyrsuppe m/kveite og reker: 198,
  • Blue cheese burger: 198,–
  • Ukens pasta: 159,– (Spør din servitør om hvilken pasta vi tilbyr denne uken)
  • Pepperbiff m/bakte grønnsaker og pommes frites: 272,–
  • Vegetarburger175,–

NOE SØTT

  • Iskake på nøttebunn og smak av daim, Tia Maria og kaffe m/friske bær: 125,–
  • Hvit sjokolademousse m/ganache og bringebær125,–
  • Panna cotta110,–

FOR BARN (opp til 12 år)

  • Barneburger m/pommes frites: 99,–
  • Pølse m/pommes frites:  89,–
  • Is m/sjokoladesaus: 65,–
  • Eller velg fra hovedmenyen til 1/2 pris og redusert porsjon 

SKALLDYRPLATÅ

Alt det beste fra havet! Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris.) 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien. 599,– per person. 
Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

FORRETTER

  • Kremet skogsoppsuppe m/hjemmebakt brød: 128,–
  • Pannestekt kamskjell fra Frøya: 145,–
  • Gravet hjort m/blåbærvinaigrette: 125,–
  • Bifftartar m/kapers og eggeplomme: 128,–

HOVEDRETTER

  • Andebryst m/gresskarpuré, svartkål & bringebærglace: 264,–
  • Entrecote m/potetpuré, rødvinsaus og primører: 285,–
  • Kveite m/potetpuré, sauterte grønnsaker og hollandaisesaus: 275,–
  • Pepperbiff m/bakte rotfrukter og peppersaus: 272,–
  • Ukens vegetar: 215,–
  • TASTEs burger m/urtepoteter: 198,–
  • TASTEs skalldyrplatå m/ hjemmebakt brød og aioli: 599,–
    Alt det beste fra havet! Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris.)
    Serveres med brød og aioli.
    Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien. 599,– per person.
    Tilbys også som take away. 

DESSERTER

  • Iskake på nøttebunn med smak av daim, Tia Maria og kaffe m/ bær: 125,–
  • Hvit sjokolademousse m/ ganache og bringebær: 128,–
  • Panna cotta: 110,–

ANBEFALT 3-RETTER

Kamskjell fra Frøya
-
Andebryst
-
Iskake på nøttebunn 

495,–

 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten.

 

 

 

 

 

 




 

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Oksefilet, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus, urtepoteter
Sjokolademousse, toppet med en forfriskende skogsbærvariasjon
565,– per pers

Meny 2: Tre retter

Hjortetartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, kålvariasjon, hollandaisesaus, urtepoteter
Panna cotta med bringebær og sponge cake
565,– per pers

Meny 3: Fem retter

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Tartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, reker, sesongens grønnsaker, fransk smørsaus
Oksefilet, rødvinsaus, sesongens grønnsaker
Mørk sjokolademousse med bær
695,– per pers

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
599,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

MENY

FORRETT:

RAKFISKLEFSE, SERVERES MED EGGEPLOMME

HOVEDRETT:

GRILLET ANDEBRYST, SERVERES MED HØSTENS GRØNNSAKER, GRESSKARPURÉ OG GLØGGSAUS.

DESSERT:

PEPPARKAIS MED JULESMAKER

565,-

page1image23516992 page1image8528640 page1image23518144 page1image23518336

(MÅ BESTILLES I FORVEIEN OG I GRUPPER PÅ MINIMUM 8P)