Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

FORRETTER

Grillet kamskjell serveres med asparges og dillsuppe 149,–
Allergener: 1, 8 og 9

Biff tartar på vår vri, med kapers, løk, sennep og granskudd  145,–
Allergener: 2 og 11

Bolle med  reker serveres med brød og aioli 159,–
Allergener: 2, 6 og 8

 

HOVEDRETTER

Entrecôte serveres med urter, vårløk,  potet og bearnaisesaus
299,–
Allergener 1 og 2

Ukens fangst  
289,–
Allergener:  Spør din servitør, men alltid  7

Andebryst med sesongens primører, urtepoteter og bringebærglace 285,–
Allergener: 1 og 14

Valgfri 3-retters 489,- 4-retters 568,- 5-retters 647,- (kun en hovedrett)

 

TASTEs skalldyrplatå: 599,– per person
Alt det beste fra havet: Blåskjell, reker, kongekrabbe, ferskvannskreps  og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris)
Serveres med vårt eget brød og aioli.
Minimum to personer  og må bestilles i forveien
Allergener: 2, 6, 8 og 9
Tilbys også som take away. 

DESSERTER

Vaniljeis  sesongens bær og sjokoladejord  115,– 
Allergener: 1, 4 og 6

Iskake med smak av daim, kaffe og baileys 138,–
Allergener: 1, 2, 4mandel og 6
 

 

For grupper på 10p og flere ønsker vi bestilling av mat i forveien, velg mellom to  foretter to hovedretter og to desserter 

Allergener: 
1 Melk ,  2 Egg , 3 Peanøtter, 4 Nøtter, 5 Soya, 6 Gluten, 7 Fisk,
8 Skalldyr, 9, Bløtdyr, 10 Selleri, 11 Sennep, 12 Sesam, 13 Lupin
og 14 Sulfitt

 

 

 

 

 

 




 

Småmat
Pommes frites m/aioli
82,–
Allergener: 2
Løkringer m/aioli
71,–
Allergener: 2
Bolle med ferske reker serveres med brød og aioli 159,–
Allergener: 2, 6 og 8

 

Godt og spise
TASTEs burger 180g med ost, salat, rødløk, dressing og pommes frites:
210,–
Allergener 1, 2 og 6

Vegetarburger m/salat, løk dressing og pommes frites:
197,–
Allergener: 2, 5 og 6

Ukens Pasta:
189,–
Allergener: spør din servitør (Men alltid 2 og 6)

TASTE sommersalat med spekeskinke, pinjekjerner,  melon og gjetost:
179,–
Allergener: 1

Mørnet Entrecôte serveres med sesongens grønnsaker, pommes frites og bearnaisesaus:
299,–
Allergener: 1 og 2

Skalldyr!!
Fantastisk skalldyrplatå med det beste fra havet: Sjøkreps, kongekrabbe, reker og blåskjell serveres med ”hjemmebakt” brød og aioli
599,– per person

Minimum 2p og må bestilles i forveien 

Pavlova med bær
135,–
Allergener: 1, 2 og 4mandel og 6

Jordbær med fløte
115,–
Allergener: 1

For de under 12år
Plain barneburger m/pommes frites 98,–
Eller velg fra ”Godt å spise” menyen till 1/2 pris og redusert porsjon

For grupper på 10p og flere ønsker vi bestilling av mat i forveien, velg mellom to  foretter to hovedretter og to desserter 

Allergener: 
Melk 1, Egg 2, Peanøtter 3, Nøtter 4, Soya 5, Gluten 6, Fisk 7, Skalldyr 8, Bløtdyr 9,
Selleri 10, Sesam 11, Lupin 12 og Sulfitt 14

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Oksefilet, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus, urtepoteter
Sjokolademousse, toppet med en forfriskende skogsbærvariasjon
565,– per pers

Meny 2: Tre retter

Hjortetartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, kålvariasjon, hollandaisesaus, urtepoteter
Panna cotta med bringebær og sponge cake
565,– per pers

Meny 3: Fem retter

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Tartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, reker, sesongens grønnsaker, fransk smørsaus
Oksefilet, rødvinsaus, sesongens grønnsaker
Mørk sjokolademousse med bær
695,– per pers

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
599,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Dette er kun forslag på hva kan tilby dere, ta kontakt så lager vi en meny sammen med dere. 

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Oksefilet, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus, urtepoteter
Sjokolademousse, toppet med en forfriskende skogsbærvariasjon
565,– per pers

Meny 2: Tre retter

Hjortetartar, pinnebrød, urter
Kveite, kålvariasjon, hollandaisesaus, potepuré 
Panna cotta med bringebær og sponge cake
565,– per pers

Meny 3: Fem retter

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Tartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, reker, sesongens grønnsaker, fransk smørsaus
Oksefilet, rødvinsaus, sesongens grønnsaker
Mørk sjokolademousse med bær
695,– per  person

 

Skalldyr

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
599,– per person

Ønsker dere kokk og / eller servitør på hytta tilkommer det 490,– per person og time.  

Starters

Grilled langoustines with herb butter and our bread 149,-

Beef tartar, classic with our twist, capers, onions and black root 135,- 

A bowl with shrimps, aioli and our bread 159,-

Main courses

Catch of the week from the sea, ask your waiter 289,-

Entrecôte served with herbal potatoes, sautéed vegetables and bearnaise sauce 299,-

Moules frites, white wine, cream and butter like the original 265,-

Desserts: 

Norwegian strawberries with  cream and sugar 115,-

Pavlova and berries 135,-

 

Make your own 3-5 courses. 3=489,-  4=568,- 5=647 (only one main course)

Snacks

Chips and aioli 82,-

Onion rings and aioli 71,-

Fresh shrimps from Norway with aioli and our bred 159,-

Lunch menu pastedGraphic.png

TASTEs burger 180gr with cheese, salad, red onion, burger sauce and chips: 210,-

Vegetarian burger salad, red onion, burger sauce and chips: 197,-

Pasta of the week served with our own bread: 189,-

TASTE summersalat, cured ham, melon, pine nuts and goat cheese 179,-

Entrecôte served with herbal potatoes, vegetables and bearnaise sauce 299,-

For the guests under 12 years: 
Plain burger with chips 98,-
Choose from the main menu at 1/2 price and reduced portion

pastedGraphic_2.png Something sweet

Norwegian strawberries with cream and sugar 115,-

Pavlova and berries 135,-