Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

SMÅMAT

  • Pommes frites med aioli: 82,–
  • Hvitløksbrød: 65,
  • Løkringer: 71,–

GODT Å SPISE

  • TASTEs burger 180g med ost, salat, rødløk, dressing og pommes frites: 210,–
  • Pasta carbonara serveres med vårt eget brød: 199,–
  • Kremet fisk och skalldyrsuppe serveres med vårt eget brød: 212,–
  • Boeuf Bourguiognon serveres med potetpuré: 225,–
  • Vegetarburger197,– 
  • Fersk villlfanget piggvar som serveres med urtepoteter,  hasselnøtt og soyasmør, blomkål og en fennikelkrudité 299,–
  • Kremet skogssoppsuppe serveres med vårt eget brød: 198,–

NOE SØTT

  • Sjokolademousse med bringebær 128,–
  • Créme Brulé: 139,–
  • Bringebærmarengs med trollkrem 135,–
  • Dagens 3 utvalgte oster, serveres med fikenmarmelad og hardbrød 165,–

FOR BARN (opp til 12 år)

  • Barneburger m/pommes frites: 98,–
  • Eller velg fra hovedmenyen til 1/2 pris og redusert porsjon 

SKALLDYRPLATÅ

Alt det beste fra havet! Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris.) 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien. 599,– per person. 
Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

FORRETTER

  • Kremet skogsoppsuppe med vårt eget brød: 148,–
  • Krabbe med wasabi og urter: 157,–
  • Klassisk tartar på vår vri med kaspers, løk og svartrot: 145,–
  • Kalix løjrom, serveres med rømme, sotet løk og brød: 169,–

HOVEDRETTER

  • Marmorert entrecote serveres med bakte grønnsaker, urtepoteter og bearnaisesaus: 318,–
  • Reinsdyrfilet med jordskokk, løk, potetpuré og rødvinsaus: 339,–
  • Fersk villlfanget piggvar som serveres med urtepoteter, hasselnøtt og soyasmør, blomkål og en fennikelkrudité 299,–
  • Bakt søtpotet med kikerter, tomatsallat og hvitløksdressing 235,–
  • Omaha ytrefilet med bakte grønnsaker, urtepoteter og rødvinsaus 328,–
  • TASTEs skalldyrplatå:
    Alt det beste fra havet: Blåskjell, reker, kongekrabbe, ferskvannskreps  og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris)
    Serveres med vårt eget brød og aioli.
    Minimum to personer  599,– per person.
  • Tilbys også som take away. 

DESSERTER

  • Sjokolademousse med bringebær 128,–
  • Créme Brulé: 139,–
  • Bringebærmarengs med trollkrem 135,–
  • Dagens 3 utvalgte oster, serveres med fikenmarmelad og hardbrød 165,–

For grupper på 10p og flere ønsker vi bestilling av mat i forveien, velg mellom to  foretter to hovedretter og to desserter 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten.

 

 

 

 

 

 




 

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Oksefilet, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus, urtepoteter
Sjokolademousse, toppet med en forfriskende skogsbærvariasjon
565,– per pers

Meny 2: Tre retter

Hjortetartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, kålvariasjon, hollandaisesaus, urtepoteter
Panna cotta med bringebær og sponge cake
565,– per pers

Meny 3: Fem retter

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Tartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, reker, sesongens grønnsaker, fransk smørsaus
Oksefilet, rødvinsaus, sesongens grønnsaker
Mørk sjokolademousse med bær
695,– per pers

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
599,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Snacks

Chips and aioli 82,-

Onion rings and aioli 71,-

Garlic bread 65,-

Lunch menu pastedGraphic.png

TASTEs burger 180gr with cheese, salad, red onion, burger sauce and chips: 210,-

Pasta carbonara served with our own bread: 199,-

Boeuf bourguiognon and mashed potatoes: 225,-

Fish and seafood soup served with our own bread: 212,-

Fresh wild turbot, served with herbal potatoes, hazelnut and soy butter, cauliflower and a fennel crudity 299,-

Vegetarian burger salad, red onion, burger sauce and chips: 197,-

Creamy forest mushroom soup  served with our own bread: 198,-

 

For the guests under 12 years: 

Plain burger with chips 98,-

Choose from the main menu at 1/2 price and reduced portion

Starters

 

Forest mushroom soup  with our own bread 138,-

Crab served with wasabi and herbs 157,-

Tartar, classic with our twist, capers, onions and black root 145,- 

Kalix fish roe served with sour cream and with our own bread 169,-

 

 

Main courses

 

Omaha sirloin served with baked vegetables, herb potatoes and red wine sauce 328,-

Fresh wild turbot, served with herbal potatoes, hazelnut and soy butter, cauliflower and a fennel crudity 299,-

Entrecôte served with herbal potatoes, sautéed vegetables and red wine sauce 318,-

Baked sweet potato with chickpeas, tomato salad and garlic dressing 235,-

Reindeer with artichoke, potato puree, onion and red wine sauce 339,-

 

 

pastedGraphic.png      pastedGraphic_1.png

 

Desserts: 

 

Chocolate mousse with raspberries 128,-

Raspberry meringue with ”troll” cream 135,-

Créme brûlée 135,-

TASTE selected three cheeses with jam and hard bread 165

 

We have a wide selection of drinks, both on glass and bottle, please ask for recommendations. 

For groups of 10p or more we want the order of food in advance, choose between two starters, two main courses and two desserts

 

 

The kitchen is open Monday-Saturday 11: 00-21: 30 Sunday 11:00 - 17:00

For reservations contact post@tastetrysil.no or phone: +47 62 45 23 55