Vår meny

Sunt, moderne og selgende

Vår meny består av god og ærlig mat laget fra bunnen av et kjøkkenteam som våger å kombinere sunt, klassisk men med vår egen vri på de forskjellige rettene.

Menyen skal inspirere både nasjonale og internasjonale gjester. Så klart får du både salat, burger og pasta. Hjemmelaget med rene råvarer. Et godt kjøttstykke med godt tilbehør er selvskrevet. Det samme er fisk og de deiligste skalldyrretter. En spesialitet hos oss er skalldyrplatået!

Sommermenyen har innslag av lettere sommerretter. Mens vintermenyen gjenspeiler den hvite årstiden.

Sommer som vinter, det er alltid en rød tråd mellom mat og drikke.

Det er servering og bestilling ved bordene til både lunsj og middag.

SMÅMAT

  • Pommes frites med aioli: 75,–
  • Hvitløksbrød: 65,
  • Løkringer: 65,–

GODT Å SPISE

  • TASTEs burger 180g med ost, salat, rødløk, dressing og pommes frites: 198,–
  • Pasta carbonara serveres med vårt eget brød: 189,–
  • Kremet fisk och skalldyrsuppe serveres med vårt eget brød: 198,–
  • Boeuf Bourguiognon serveres med potetpuré: 215,–
  • Vegetarburger189,– 
  • Kveite serveres med potetpuré sesongens grønnsaker og hollandaisesaus: 289,–
  • Kremet skogssoppsuppe serveres med vårt eget brød: 198,–

NOE SØTT

  • Iskake på nøttebunn og smak av daim, Tia Maria og kaffe m/friske bær: 125,–
  • Sitronsymfoni: 125,–
  • Créme brûlée: 135,–

FOR BARN (opp til 12 år)

  • Barneburger m/pommes frites: 98,–
  • Eller velg fra hovedmenyen til 1/2 pris og redusert porsjon 

SKALLDYRPLATÅ

Alt det beste fra havet! Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris.) 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien. 599,– per person. 
Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

FORRETTER

  • Kremet skogsoppsuppe med vårt eget brødbrød: 138,–
  • Pannestekt kamskjell fra Frøya: 159,–
  • Lettstekt laks med teriyakisaus: 145,–
  • Kalix løjrom serveres med rømme og gruyere bakelse: 179,–

HOVEDRETTER

  • Entrecote serveres med urtepoteter, gulrotpuré, sauterte grønnsaker og urtesaus: 309,–
  • Grillet lam serveres med urtepoteter, gulrotpuré, sauterte grønnsaker og urtesaus: 315,–
  • Hjortefilét serveres med rødbetpuré, rostet grønnsaker og rosmarinsaus:
  • Risotto serveres med sopp og parmesan
  • Kveite m/potetpuré, sauterte grønnsaker og hollandaisesaus: 289,–
  • Pepperbiff m/bakte rotfrukter og peppersaus: 295,–
  • TASTEs skalldyrplatå m/ hjemmebakt brød og aioli: 599,–
    Alt det beste fra havet! Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. (Hummer kan fås utenom til dagspris.)
    Serveres med brød og aioli.
    Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien. 599,– per person.
    Tilbys også som take away. 

DESSERTER

  • Iskake på nøttebunn med smak av daim, Tia Maria og kaffe m/ bær: 125,–
  • Sitronsymfoni: 125,–
  • Créme Brulé: 135,–

ANBEFALT 3-RETTER

Skogssoppsuppe 
-
Lam
-

Créme Brulé:

545,–

 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten.

 

 

 

 

 

 




 

MENY

FORRETT: 

Rakfisklefse, serveres med eggeplomme

HOVEDRETT: 

Grillet andebryst, serveres med høstens grønnsaker, gresskarpuré og gløggsaus

DESSERT:

Pepperkais med julesmaker 

565,-

page1image23516992 page1image8528640 page1image23518144 page1image23518336

(MÅ BESTILLES I FORVEIEN OG I GRUPPER PÅ MINIMUM 8P)

Meny 1: Tre retter 

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Oksefilet, bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus, urtepoteter
Sjokolademousse, toppet med en forfriskende skogsbærvariasjon
565,– per pers

Meny 2: Tre retter

Hjortetartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, kålvariasjon, hollandaisesaus, urtepoteter
Panna cotta med bringebær og sponge cake
565,– per pers

Meny 3: Fem retter

Kamskjell, fermentert asparges, hollandaisesaus
Tartar, pinnebrød, urter
Breiflabb, reker, sesongens grønnsaker, fransk smørsaus
Oksefilet, rødvinsaus, sesongens grønnsaker
Mørk sjokolademousse med bær
695,– per pers

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten. 

Fantastisk skalldyrplatå med alt det beste fra havet. Blåskjell, reker, kongekrabbe og sjøkreps. 
Serveres med brød og aioli.
Minimum to personer og på bestilling to dager i forveien.
599,– per pers

Tilbys også som take away. 

Oversikt over allergener finnes i menyen du får på plass i restauranten.