Skip to main content Skip to footer

Julebord

Julebordsesongen er rett rundt hjørne, og vi på TASTE har laget en julemeny på tradisjonelle råvarer men med en morderne vri.
Julemeny:

Akvavit og skogsbærsgravet laks
Ørretrogn , havtorngel, dill og honningsennep- og dillsaus
Ribbe med kremet timiansaus
Langtidsbakt ribbe, karamellisert selleripuré, gulrot og potetfondant
Risgrøt og sjokolade
Skogsbærsyltetøy og varm bærsaus

745,- p.
(Må bestilles i forveien)

Booke bord: https://www.tastetrysil.no +4762452355 booking@tastetrysil.no  (Merk booking med julebord)
For grupper fler enn 9p, ta kontakt så hjelper vi dere med booking. 

About the author

Tastetrysil

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Hvis du vil vite mer, sperre for cookies eller trekke tilbake samtykket finner du mer info om dette på siden om personvern.