En hyllest til Svensk 80-talls musikk

Malin Jonsson

Artisten og låtskriveren Malin Jonsson fra Lima i Sverige, nå bosatt i Trysil, ønsker å hylle det svenske 80-tallet. Sammen med den eminente gitaristen Bjørn Løvås fra Trysil besøker de TASTE mat & vinhus for en intimkonsert.

Malin Jonsson

Malin og Bjørn tolker svenske 80-tallslåter med svenske tekster av artister som Eva Dahlgren, Marie Fredriksson, Eldkvarn, Imperiet, Peter Lemarc, Niklas Strömstedt og Ulf Lundell. Malin veksler låtene med jordnære mellomspill om blant annet egne erfaringer fra 80-tallet.

Malin og Bjørn har turnert med denne konserten i både Sverige og Norge og har mottatt stående applaus på alle gjennomførte konserter så langt.

Malin skriver vanligvis egne låter i sjangeren melodiøs pop i folketoner med svenske tekster. I 2022 vant hun Björn Skifs musikkpris Rocknallen for sitt solide musikerskap kombinert med engasjementet for de trengende i samfunnet. Hun har tidligere vært nominert til «Årets artist» ved Dalecarlia Music Awards og vunnet P4s Musikkkonkurranse «Svenstoppen Näst». De siste fire årene har Malin arrangert veldedighetskonserter i Trysil, som har blitt satt stor pris på.

I 2003 ga Malin ut sin debutsingel under eget navn og har gitt ut tre album. Malin har bodd i Trysil i 10 år. Låtene hennes har blitt spilt på radio i Norden og har utfordret på Svensktoppen fem ganger. Hun har turnert rundt i Sverige, spilt konserter med Björn Skifs og synger blant annet duett med Mikael Rickfors på et av albumene hennes.

Bjørn Løvås er en anerkjent gitarist i Norge og han har jobbet fulltid med musikk siden 1998. Han har blant annet vært med på to gullplater, en med Anne Nørdsti og en med bandet Frøya. Han er en ettertraktet musiker og aktiv i ulike musikalske sammenhenger.

DJ Calypto

DJ Calypto

Rett fra OPIUM i Madrid til Trysil og TASTElounge

Show more